Display

Syscall SR-A

Syscall SR-A

SR-A - este un display de afișare a comenzilor cu orientare vocală. Display-ul va afișa care dintre mese au nevoie de servicii, prin afișarea unui număr. Ori de câte ori clientul va avea nevoie de asistență, acesta va apăsa butonul de apel. Datorită acestui sistem puteți îmbunătăți relația cu clienții, reduceți costurile cu personalul, îmbunătățiți eficiența.

Syscall SR-330

Syscall SR-330

Display-ul SR-330 de la Syscall are un sistem de recepționare a datelor cu funcții variate. Permite primirea datelor de la 399 unități, cu afișarea ultimelor 3 comenzi. Setările pot fi efectuate cu ajutorul unui ghid vocal. Afișările pe ecran sunt formate din 3 comenzi a câte 3 cifre fiecare.

Syscall SR-2003

Syscall SR-2003

Display-ul SR-2003 are multiple funcții ce vă permit creșterea nivelului de satisfacție a clienților Dvs. Acest dispozitiv permite să fie afișate informații detaliate cu ultimele 3 comenzi. Numărul de unități poate varia până la 99. De asemenea display-ul are un ghid vocal pentru a efectua setările necesare.

Syscall SPU-2003N

Syscall SPU-2003N

Display-ul SPU-2003N oferă instrucțiuni de ghidare vocală, cu până la 500 sonerii de apel. Difuzoarele au o calitate înaltă, iar dispozitivele sunt compatibile cu toate butoanele și pager-ele Syscall. Misiunea display-ului este de a crește satisfacția clienților prin consolidarea relației operator-client. Dimensiunea display-ului este de 240x142x40 mm