Imprimante de etichete Desktop

TSC TDP-225W

TSC TDP-225W

Imprimanta compactă TDP-225W este ideală pentru tipărirea brățărilor (benzi) pentru evenimente sportive și de divertisment. De asemenea, se pot imprima coduri de bare și crea o bază de date, care îmbunătățesc controlul accesului și securitatea într-o locație. Designul imprimantei este compact și poate fi încadrat în orice interior. Imprimanta mai poate fi utilizată și în instituțiile medicale, pentru pacienți.

TSC TX200/300/600

TSC TX200/300/600

TX200 este imprimanta desktop de etichete, ce imprimă prin intermediul transferului termic. Seria TX200 dispune de 3 modele: TX200 (cu rezoluție de 203 dpi și viteză de imprimare de 203 mm/sec.), TX300 (cu rezoluție de 300 dpi și viteză de imprimare de 152 mm/sec.), TX600 (cu rezoluție de 600 dpi și viteză de imprimare de 102 mm/sec.). Construcția imprimantei este un design robust, mecanism puternic și fialibilitate pe termen lung. Dispune de interfețe standard USB 2.0, USB-A Host, Ethernet 1...

TSC TA310

TSC TA310

TA310 imprimantă de etichete capabilă să funcționeze cu role de etichete de 300 m. Mecanismul de imprimare are un design modular, ce permit să să fie ușor de manipulat. Costul pentru consumabile asigură rentabilitatea, dar și disponibilitate pe piață. Acest model este presupus pentru a fi utilizat pe o perioadă îndelungată de timp, asigurând funcționalitate continuă.

TSC TA210

TSC TA210

Imprimanta desktop cu transfer termic - TA210 este soluția accesibilă, care face față celor mai exigente domenii de utilizare. TA210 oferă o viteză înaltă de imprimare - 12.7 cm/sec., cu un cost de întreținere redus. Dispozitivul este capabil să opereze cu role de etichete de 300 m. Mecanismul are un design modular.

HPRT HT300

HPRT HT300

HT300 - reprezintă imprimanta de etichete termotrasfer care detectează automat tipul de etichetă. Carcasa și mecanismul sunt durabile, stabile și dispun de o funcționare silențioasă. Capacitatea ribonului este de 300 m., iar rola de etichete cu un diametru maxim de 127 mm. Viteza de imprimare ajunge până la 127 mm/sec.

HPRT HT100

HPRT HT100

Imprimanta de etichete - HT100 cu transfer termic, de la renumitul producător HPRT dispune de o capacitate mare pentru ribon și posibilitatea de a ajusta lățimea hârtiei. Imprimarea este silențioasă și astfel poate fi utilizată în multiple medii de activitate. De asemenea are o rezistență înaltă, ceea ce contribuie la o durată de viaă mai mare.

Honeywell PC42d

Honeywell PC42d

PC42d este o imprimantă desktop, compactă, cu o carcasă solidă și simplă în operare. Dispozitivul se potrivește în diferite medii de activitate precum: electronică, logistică, retail, transport, etc. Cu flash de 64MB și SDRAM - 64MB, care este de câteva ori mai mare decât alte imprimante. Procesorul puternic 400 MHz poate procesa eficient un volum mare de operațiuni.

TSC TTP-244 Pro

TSC TTP-244 Pro

TTP-244 Pro este imprimanta de etichete cu o performanță înaltă, acum cu 25% mai rapidă. Este cunoscută ca fiind o soluție accesibilă, cu un procesor puternic, o memorie mare într-un singur dispozitiv de dimensiuni mici. Viteza de imprimare este de 127 mm/sec. TTP-244 Pro suportă o rolă de hârtie de 300 m, care contribuie la reducerea costurilor de întreținere, comparativ cu alte imprimante similare. TTP-244 Pro suportă coduri de bare bidimensionale PDF417 și MaxiCode utilizate pentru a t...

TSC TE300

TSC TE300

TE300 - este o imprimantă de etichete din categoria desktop, cu o funcționalitate înaltă și un preț accesibil. Dispozitivul se remarcă și prin costul de întreținere redus și consumabile accesibile, dar și adaptarea la o varietate largă de etichete. Imprimanta este versatilă și ușor de utilizat, mecanismul de imprimare poate fi achiziționat separat, pentru cei care își doresc să integreze un volum de etichete personalizat. Atât capul termic cât și rola de etichete pot fi schimbate foarte ușor,...

TSC TE200

TSC TE200

Imprimanta desktop pentru etichete de la TSC oferă performanțe înalte chiar și în situații de suprasolicitare, în medii de lucru intens. Este un dispozitiv versatil și ușor de utilizat, cu o rezoluție de imprimare de 203dpi. Mecanismul modular de imprimare prin transfer termic are o carcasă externă din ABS, care este proiectată pentru a rezista la medii de activitate dure. Imprimanta dispune de un sistem de economisire a energiei care prelungește durata de viață. Atât capul termic cât și rola...

Honeywell PC42t

Honeywell PC42t

Imprimanta PC42t stabilește noi standarde pentru ușurința în utilizare și accesibilitate. Este un model compact și poate fi utilizat cu încredere. Imprimanta se potrivește într-o varietate de industrii. Suportul pentru role mai mari de etichete mărește timpul de utilizare. Imprimanta PC42t se conectează la alte dispozitive prin dispozitiv standard USB și USB host, opțional la rețeaua Ethernet. Cu prețul său accesibil și caracteristici moderne, imprimanta PC42t reprezintă o soluție inte...

HPRT HLP106d

HPRT HLP106d

HLP106d oferă o imprimare rapidă și sigură. Dispozitivul se utilizează pentru imprimarea codurilor de bare la invetariere, logistică, etc. Dispune de un compartiment mare pentru hârtie, cu o tehnologie de imprimare prin transfer termic. Nivelul de zgomot este redus, ceea ce îl face perfect pentru multiple medii de lucru.

TSC TDP-225

TSC TDP-225

Imprimanta de etichete TDP-225 oferă durabilitate, fiabilitate și inovație. Dispune de un design compact și un motor de înaltă performanță. Dispozitivul poate fi utilizat în domeniul sănătății și vânzării cu amănuntul. Include un adaptor intern Ethernet pentru integrare ușoară în rețea și o tastatură opțională pentru imprimarea etichetelor în situații de stand-alone sau down-time. Modelul compact seria TDP-225 se potrivește în spații înguste și este compatibil cu o gamă largă de aplicații.

HPRT LPQ80

HPRT LPQ80

Imprimanta de etichete temodirectă LPQ80 de la HPRT are un design elegant. Procesul de încărcare a hârtiei este foarte simplu și permite ajustare lățimii etichetei. Se poate conecta la cântar. De asemenea este compatibil cu Elicom LE4 și rezistă la umiditate.

HPRT LPQ58

HPRT LPQ58

Imprimanta de etichete LPQ58 este are un design elegant și ergonomic. Capul termic poate fi schimbat în mai puțin de un minut. Este soluția ideală pentru imprimarea etichetelor. Utilizarea acestiu dispozitiv este foarte simpă, încât și o persoană fără experiență poate să-l utilizeze fără probleme.