Pager

Syscall SB-700

Syscall SB-700

SB-700 este un pager, care se remarcă printr-o rezistența înaltă la apă și o funcționare . Dispune de o durată de viață mare, cu o durată de încărcare a acumulatorului Li-Polymer de 1,5 ore și utilizare de 24 ore. Înregistrează până la 450 de solicitări. ID-ul solicitării poate fi creat din 10 caractere alfanumerice și specifice. Dispozitivul este îmbunătățit comparativ cu alte dispozitivele similare prin experința de utilizare și timpul de răspuns.

Syscall SB-500

Syscall SB-500

Pagerul SB-500 este dispozitivul care funcționează în baza sistemului wireless. Solicitările clienților sunt recepționate imediat în pager, iar ulterior se îmbunătățește eficiența operatorilor, crește nivelul de satisfacție a clientului, iar personalul este concentrat strict la activitatea de bază. Avantajul utilizării în medii precum, cafenele, restaurante, etc, fiind promtitudinea deservirii clienților, reducerea costului de personal și confortul oaspeților prezenți în local.

Syscall SB-600

Syscall SB-600

Pager portabil care lucrează cu apel sonor prin intermediulul legăturii wireless și afișaj pe display. Apelurile primite pot fi verificate imediat, oriunde prin pager. Aceste dispozitive compacte sporesc eficiența muncii, permițând astfel personalului de angajați să se concentreze asupra sarcinilor foarte rapid. De asemenea, plăcerea de a folosi acest pager este că puteți fi notificat cu un apel oricând, chiar și atunci când sunteți în mișcare.