Soluție avansată de imprimare digitală de la TSC: Imprimanta de etichete color seria CPX4

Imprimarea digitală este procesul de printare a imaginilor digitale bazate direct pe o varietate de substraturi media. Nu este nevoie de o placă de imprimare, spre deosebire de imprimarea offset.  Fișierele digitale, cum ar fi fișierele PDF sau fișierele de editare pe desktop pot fi trimise direct către imprimantă pentru a printa pe hârtie, hârtie foto, pânză, material textil/sintetic, cardstock și alte substraturi.

Imprimarea digitală are o rată de creștere uimitoare în fiecare an. De exemplu, în Statele Unite se preconizează că industria tipografică digitală va crește cu o rată anuală de 2,7% și va atinge un venit total estimat de 11,8 miliarde USD până în 2022. Acest lucru este un argument bun: imprimarea digitală aduce beneficii considerabile întreprinderilor.

Nu este de mirare, atunci, că multe companii au adoptat tehnici de imprimare digitală pentru a rămâne competitivi, pentru a-și servi mai bine clienții și pentru a reduce costurile generale.

În cele ce urmează vă vom relata despre importanța tipăririi digitale și cum poate fi un avantaj pentru afacerea dvs.

Procesul de Imprimare este îmbunătățit

Etichete personalizate și pline de culoare ies, întotdeauna, în evidență. Utilizând aceste tip de etichete, puteți satisface - și de multe ori depăși - așteptările clienților dvs. De asemenea, puteți livra, cu ușurință, mesaje de marketing unice pentru loialitatea mărcii. În sfârșit, puteți crea etichete actualizate, practice și atrăgătoare din punct de vedere vizual.

Eficiență ridicată

În general, eficiența ridicată oferită de imprimarea digitală va ajuta afacerea dvs. să prospere, din mai multe motive. De exemplu, imprimarea digitală vă ajută să respectați, cu ușurință, termenii stricți de livrare: puteți răspunde rapid la solicitările clienților. De asemenea, nu va trebui opriți procesul de lucru pentru schimb/încărcare de rulouri preimprimate.

Potrivit companiei de cercetare de piață IBISWorld, dintre cei cinci factori de succes pentru funcționarea și dezvoltarea unei afaceri, livrarea promptă este unul dintre ei. Iar, imprimarea digitală vă permite să oferiți exact acest lucru: livrare promptă către clienți.

Flexibilitate absolută

Cu imprimarea digitală, puteți printa cu ușurință mai multe modele de etichete. În plus, vă puteți gestiona cu ușurință capacitatea de imprimare. De asemenea, nu mai trebuie să vă faceți griji pentru cantitățile minime de comandă (MOQ) și, în schimb, puteți să le imprimați în funcție de necesități.

Vizibilitate clară

Imprimarea digitală oferă vizibilitate clară și reduce riscul erorilor de imprimare pe un stoc de etichete greșit. Mai mult decât atât, codarea culorilor și evidențierea acestora îmbunătățesc precizia procesului de afaceri și a fluxului de lucru.

Mai puține pierderi/costuri reduse

Imprimarea digitală este benefică, de asemenea, deoarece puteți reduce costurile de supra-imprimare, inventar și deșeuri, precum și să eliminați costurile de păstrare a etichetelor preimprimate.

Versatilitate

Tipărirea variabilă a datelor vă oferă posibilitatea de a oferi stiluri personalizate și o notă personală afacerii dvs. Și, poate cel mai important, să răspundă cu ușurință unei varietăți de nevoi de etichete în sectoarele de activitate.

Imprimantă cu etichete color seria CPX4: Colorează-ți afacerea, extinde-ți viziunea!

Datorită beneficiilor cele menționate mai sus, TSC se numără printre liderii acestei industrii cu noua soluție avansată de imprimare digitală: imprimanta de etichete color seria CPX4. Atfel, seria CPX4 este o soluție avansată de imprimare a etichetelor digitale, care permite designul etichetelor personalizate folosind cerneala pe bază de pigment sau colorant, cu o calitate uimitoare  a rezoluției și viteză mare de tipărire.  Include modelele: CPX4P și CPX4D.

În videoul de mai jos, vedeți toate beneficiile acestor imprimante:

 

Specificațiile generale ale seriei CPX:

  • Rezoluție înaltă: această serie de imprimante aduce o rezoluție excelentă de 1200 x 1200 dpi, imagini color, text și coduri de bare clare.
  • Tehnologie de imprimare: digital.
  • Viteza de imprimare: echipată cu un cap de imprimare încorporat, fix în care se mișcă doar hârtia, permite o viteză de imprimare de până la 11,8 ips.
  • Lățime de imprimare: Suportul reglabil este capabil să imprime etichete mici de 25,4 mm (lățime) x 6 mm (lungime) - etichete personalizate de 1 inch, dar și etichete cu o maximă de 106 mm (4.17 ”).
  • Tip de cerneală: Vopsea (CPX4D) - pentru aplicații durabile / Pigment (CPX4P) - pentru aplicații în culori vii.
  • Capacitate cerneală: 240 ml fiecare (230 ml utilizabil); rezervor de cerneală de pornire: 105 ml
  • Interfață: Standard - Ethernet, USB 2.0
  • Rezistent la abraziune: etichetele au trecut prin teste ample de abraziune pentru a asigura că imaginile/informațiile nu se pierd, aceasta fiind o mare problemă pentru mediile dure.
  • Rezistent la alcool: Seria CPX4 este ideală pentru acele aplicații care necesită etichete durabile care pot rezista la alcool (de exemplu, medii de laborator, aplicații medicale etc.