Indicatoare și terminale

Radwag PUE 5

Radwag PUE 5

Terminalele din seria PUE 5 au carcasa din oțel inoxidabil, care permit încadrarea dispozitivelor în clasa de protecție IP67, fiind rezistente la praf și umiditate. Terminalele sunt dotate standard cu interfețe: 2 × RS232, 1 × RS485, 1 x Ethernet, 4 x USB 2.0. Seria PUE 5 poate fi extinsă cu 3 module suplimentare de cântărire pentru funcționarea simultană cu maxim 4 platforme de cântărire. Dispune de ecran touch, capacitiv și un nivel înalt de claritate și luminozitate.

Radwag HY10

Radwag HY10

Terminalul HY10 a fost conceput pentru a permite proiectarea cântăririi multifuncționale a greutăților în mediul industrial. Are un grad ridicat de protecție, care permit funcționarea în condiții provocatoare ale mediului (umiditate ridicată, praf). Caracteristicile terminalului îl plasează la un standard înalt de igienă, ceea ce permite utilizarea acestuia în industria alimentară și farmaceutică.

Radwag PUE C32

Radwag PUE C32

PUE C32 indicatorul oferă meniuri de lucru funcționale, pentru utilizare intuitivă și simplă. Dispune opțional de baterie, ce poate fi folosită atunci când nu este o sursă de alimentare sau aceasta este întreruptă. Interfețele de conectare pentru indicatorul standard sunt RS 232, USB-A, USB-B, 4xIN, 4xOUT și Ethernet, care facilitează conectarea cu perifericele. Schimbul de date în cadrul sistemului este bidirecțional și se realizează prin interfața USB.